ALD/AMN

Presented by the ULF Room: HOLLYHOCK

Time	Topic Room: HOLLYHOCK	Speaker
1:30 PM - 1:50 PM	Introduction: The ALD Spectrum and Unmet Clinical Need (20 min)	Dr. Marc Engelen, Amsterdam UMC
1:50 PM - 2:05 PM 2:05 PM - 2:20 PM	Natural History of Adulthood Cerebral ALD (15 min) Current Options to Stop cALD (15 min)	Dr. Caroline Bergner Dr. Wolfgang Köhler, University of Leipzig
2:20 PM - 2:40 PM	Chances and Risks of HSCT in cALD (20 min)	Dr. Troy Lund, University of Minnesota
2:40 PM - 3:10 PM	Studies with Leriglitazone in Cerebral ALD (30 min)	Dr. Patricia Musolino, Massachusetts General Hospital
3:10 PM - 3:30 PM	Clinical Meaningfulness of Sway Amplitude and the Burdon of Disease in Men and Women with ALD (20 min)	Dr. Amena Smith Fine and Dr. Ali Fatemi, Kennedy Krieger Institute
3:30 PM - 3:40 PM	Improving Quality of Life in the Symptomatic Women with ALD (20 min)	Dr. Lisa Schaefer, University of Leipzig
3:40 PM - 4:00 PM	Restless Legs Syndrome in Women with ALD (20 min)	Dr. Yedda Li, Massachusetts General Hospital
4:00 PM - 4:20 PM	Gene Therapy in X-ALD - What is Our Current Status? (20 min)	Dr. Florian Eichler, Massachusetts General Hospital
4:20 PM - 5:00 PM	Finding "The Good Life" With or Without AMN: Components of a Healthy Lifestyle (30 min)	Dr. Keith Van Haren, Stanford Medicine Children's Health